“Cuines” de TV3 dedica una setmana a la cuina dels Aiguamolls de l’Empordà.
Televisió de Catalunya dedica durant una setmana el programa “Cuines” a les setenes Jornades Gastronòmiques de Primavera, que enguany es dediquen a “la Cuina dels Aiguamolls de l’Empordà”. Diferents restauradors del municipi explicaran en el programa l’elaboració de diferents receptes pròpies de la nostra cuina i que poden gaudir-se durant el mes de maig en la quinzena de restaurants que participen en la proposta culinària. Ahir l’Albert de “la Taberna de les Cols” va oferir un dels seus plats típics, mentre que avui serà el torn de “El Celler de Can Serra” amb l’Andreu com a cuiner. Podeu consultar la web del programa i trobar el receptari de totes les propostes que s’oferiran al llarg de la setmana. www.tvcatalunya.com/cuines
Les Jornades Gastronòmiques de Primavera, que es poden gaudir en una quinzena de restaurants de Castelló i Empuriabrava començaran el proper 6 de maig i s’allargaran fins el 4 de juny.
Suquet d'anguiles amb mongetes
Elaboració
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els alls laminats, el pebre vermell i el tomàquet, i sofregiu-ho durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi les anguiles tallades a trossos, la sal, el pebre, el vi blanc i el llorer, i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Per fer la picada, poseu en un morter les ametlles, dos alls i el safrà, i tritureu-ho tot.
Tot seguit, afegiu a la cassola la picada i l'aigua, i deixeu-ho bullir durant 5 minuts. Finalment, poseu-hi les mongetes, deixeu-ho coure 5 minuts més i ja podeu emplatar-ho.
Les Jornades Gastronòmiques de Primavera, que es poden gaudir en una quinzena de restaurants de Castelló i Empuriabrava començaran el proper 6 de maig i s’allargaran fins el 4 de juny.
Suquet d'anguiles amb mongetes
Ingredients
Elaboració
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els alls laminats, el pebre vermell i el tomàquet, i sofregiu-ho durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi les anguiles tallades a trossos, la sal, el pebre, el vi blanc i el llorer, i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Per fer la picada, poseu en un morter les ametlles, dos alls i el safrà, i tritureu-ho tot.
Tot seguit, afegiu a la cassola la picada i l'aigua, i deixeu-ho bullir durant 5 minuts. Finalment, poseu-hi les mongetes, deixeu-ho coure 5 minuts més i ja podeu emplatar-ho.
![]() |
| Suquet d'anguiles amb mongetes |

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada